Berikningsföredrag

Vill du lära dig mer om hundens beteende och behov? Då är detta föredraget för dig! För våra tamhundar som lever väldigt uppstyrda liv, och som har det mesta i vardagen bestämt av oss hundägare är det viktigt att få utrymme att bete sig som hundar. Att ges möjlighet att uttrycka sina naturliga beteendebehov - gör vi genom berikning!

Tänk dig själv att inte få promenera om du vill, inte få hålla på med din favorithobby eller att behöva äta samma sak varje dag. Alla djur har beteenden som är så viktiga att djuret behöver få utföra dessa. Berikning är att hjälpa hunden få utlopp för dessa naturliga beteendebehov.
 

Välkommen på föredrag om berikning!

Datum: Planeras till vintern 2021/2022
Plats: HundTänk, Kungens Kurva
Pris: kommer

Begränsat antal platser

Föredraget är för matte/husse, inga hundar i lokalen under föredraget
 

Välkommen med din bokning!

  • (Ange kurs & datum)

* Din kursanmälan är bindande.
* I och med din kursanmälan godkänner du våra bokningsvillkor.
* Betalning sker via swish (info får du i anmälningsbekräftelsen)
* Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från det att vi bekräftat din anmälan.

Berikning - för ett lyckligare hundliv!

Vill du lära dig mer om hundens beteenden och behov? Då är detta den perfekta kursen för dig! Genom att lära oss mer om berikningsteori och testa på berikning praktiskt lär vi oss om hur man kan berika sin hunds liv och hur du som hundägare kan skapa möjligheter för din hund att få bete sig naturligt. 

Under praktiken studerar vi hur hundarna närmar sig olika situationer och aktiviteter och analyserar dessa utifrån berikningsteori. Dessutom får du tillsammans med de andra kursdeltagarena väcka din kreativa sida genom att fundera, diskutera, bygga och skapa berikningsprylar som vi sedan testar på hundarna.

Välkommen på en tankeväckande och spännande helg i berikningens tecken!
 

  • Berikningskurs planeras till våren 2022
    Tid: Två heldagar 10-16
    Vi kommer att pausa för lunch ca kl.12
    Instruktör: Linda Atmer
    Pris: 2500kr/ekipage, fika ingår

Vill du läsa mer om vad berikning är?

Här hittar du en artikel skriven av Linda Atmer.