Läsa Hund - Kommunikation

Med helhetssyn på hundens språk, beteenden och känslouttryck

En föreläsning med David Selin & Linda Atmer

Under föreläsningen kommer vi vrida och vända på vad det innebär att läsa hund och vad vi behöver ta hänsyn till. Till exempel:  

  • För att kunna förstå vad din hund menar med ett beteende, behöver man veta hur du brukar reagerar på det beteendet. Ditt svar på din hunds beteende, blir beteendets betydelse för din hund. ”Din hund och du har eget språk”.
  • Hunden är tvåspråkig.
  • Skillnaden mellan att förstå sin hund och att tolka andras.
  • Ju mer man tränar på att förstå hundar, desto bättre blir man på det.

Och mycket mer…
Föreläsningens mål är att du ska bli bättre på att förstå hundar, inte säkrare!

Välkommen till en föreläsning om att läsa hund och kommunikation!

INFORMATION:
När? Inga datum just nu
Var? HundTänk/Kungens hundhall Dialoggatan 3 i Kungens Kurva
Pris? 375kr per person

Anmälan sker via formuläret nedan.

OBS! Den här föreläsningen är inte samma som kursen Läsa hund/Fråga hund som vi håller på lördagen efter. Vi skulle säga att de kompletterar varandra.
 

Välkommen med din bokning!

  • (Ange kurs & datum)

* Din kursanmälan är bindande från det att du får vår anmälningsbekräftelse
* Betalning sker via swish (info får du i bokningsbekräftelsen)
* Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från det att vi bekräftat din anmälan.

Om föreläsarna

David Selin
David är utbildningsansvarig för HUNDutbildningsgruppen. Han har bland annat arbetat på Djurskyddsmyndigheten och var där ansvarig för hundfrågorna. David var med och arbetade fram de nya regler som bl.a. gäller för hunddagis och hundpensionat, L 102 (Statens jordbruksverks föreskrifter och allmänna råd om hållande av hund och katt). Han är också den som, tillsammans med sin fru (Maria Selin), har utvecklat berikning för hund. Alltså hur man tillgodoser hundens beteendebehov.

Linda Atmer
Linda har haft förmånen att få jobba med hund på heltid i över 15 år. Hon driver ett hundföretag i Stockholm under namnet HundTänk. Med en magisterexamen i biologi, utbildning till både hundpsykolog och hundinstruktör och dessutom praktisk erfarhet av att ha jobbat med bland annat hästar och hundar har hon en bred bas att stå på i sitt dagliga arbete som hundkonsult. Linda har ett extra stort intresse för etologi och i synnerhet hundars beteenden,välfärd och välmående.