Clinic: Lek som berikning!

Föredrag med visningshundar

Under den här kvällen kikar vi närmre på lekens roll i berikning. Leken har så många fördelar - den ger en härlig positiv känsla; den tillåter hunden att få känna och lära känna alla sina känslor; och slutligen låter den hunden få utlopp för flera beteenden. När vi leker berikningslek presenterar vi olika lekar för hunden och låter sen hunden leda oss vidare i leken. Som i all bra lek följer vi sen varandra och utvecklar leken tillsammans som en sorts improvisationslek.

I denna clinic visar Linda olika sorters lekar vi kan presentera för våra hundar, och hur vi kan följa hunden så leken utvecklas tillsammans med hunden. Vi pratar om "fniss-moments", vikten av att låta hunden få tillgång till sina känslor och de positiva effekterna av rolig lek.

Varmt välkomna till en kväll i lekens och berikningens tecken! 

Kursinformation:
Datum: inga datum just nu!
Föreläsare: Linda Atmer
Plats: Kungens Kurva, Huddinge i Stockholm
Pris: kommer kr/person
Förkunskaper: Grundläggande förståelse för berikning

* För lugnets skull får åhörares hundar inte följa med in i lokalen under föredraget.
 

Anmäl dig här:

  • (Kurs/föreläsning + datum)
Problem med formuläret? Hö

* Din kursanmälan är bindande från det att du får vår anmälningsbekräftelse
* Betalning sker till BG eller swish (info får du i anmälningsbekräftelsen)
* Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från det att vi bekräftat din anmälan.

Vad är en clinic?
Ibland när jag hållit föredrag har jag insett jag jag gärna hade haft ett par hundar att visa praktiskt på vad och hur jag menar.

En clinic är just detta: ett föredrag, men där jag även visar praktiskt på någon eller några hundar som bjudits in enkom för detta. Som åhörare har man alltså inte med sig sin egen hund.
//Linda Atmer