Berikningskurs

Vill du lära dig mer om det alla i hundvärlden pratar om just nu - nämligen berikning? Och hur du via berikning kan ge din hund ett lyckligare hundliv? Då är detta den perfekta kursen för dig! Genom att lära oss mer om vad berikning är och genom att prova på berikning i olika former lär vi oss om hur man kan berika sin hunds liv och hur du som hundägare kan skapa möjligheter för din hund att få bete sig naturligt.

En helt kravlös och prestigelös helg bara för hundarna. Vi  
presenterar olika situationer för hundarna och kikar på hur hundarna närmar sig dessa, vad de vill uttrycka för känslor och beteenden och vad de vill visa.

Dessutom får du tillsammans med de andra kursdeltagarena väcka din kreativa sida genom att fundera, diskutera och skapa berikningsprylar som vi sedan testar på hundarna.

Välkommen på en tankeväckande och spännande helg i berikningens tecken! 

Övrig info:
* Inga löptikar, har du en tik som det finns risk att de börjar löpa så se till att ha en backup-plan (extra hund eller komma utan hund)
* Din hund kommer behöva vila i bilen eller i medhavd bur under tiden vi förbereder en del av övningarna där det blir för stökigt att ha med hunden

Upplägg: Onlineföreläsning (kan även ses i efterhand i FaceBook-grupp, men bör ses innan helgkursen med praktik) och praktik på plats lördag + söndag 10-13. Föredraget är även öppen för de som inte går kursen - anmäl dig till det här.
 

Aktuella kursstarter

  • Datum: praktik helgen 18-19 maj kl.10.00-13.00 + onlineföreläsning om berikning 15 maj (som kommer kunna ses i efterhand i FaceBook-grupp).
    Instruktör: Linda Atmer
    Begränsat antal deltagare
    Pris: 2595kr per ekipage (gäller en person och en hund, ytterligare medföljande personer betalar observatörspris.)