Clinic: Lugna ner dig!

Föredrag med visningshundar

Många hundar har svårt med passiviteten. De kan hoppa, bita i kopplet, pipa och gnälla så fort man står stilla och det inte händer något i två sekunder. Det kan också vara i situationer där vi kopplat ihop vissa situationer med att det alltid ska hända roliga saker så som hundparken, träningsplanen eller bara att se andra hundar.

Under denna clinic visar och pratar Linda Atmer om hur man lättare kan få hunden att lugna ner sig. Vi pratar om hur vårat beteende påverkar hundens aktivitetsnivå, vikten av att skapa egenkontroll samt ge hunden strategier att hantera sin stress. Linda visar också på några hundar hur man praktiskt genom övningar kan jobba med passivitet och träna upp hundens impulskontroll.

Kursinformation:
Datum: 
Instruktör: Linda Atmer
Plats: Kungens Kurva, Huddinge i Stockholm
Pris: 375kr/person

För lugnets skull får åhörares hundar inte följa med in i lokalen under föredraget.

Anmäl dig här:

  • (Kurs/föreläsning + datum)

* Din kursanmälan är bindande.
* I och med din kursanmälan godkänner du våra bokningsvillkor.
* Betalning sker via swish (info får du i anmälningsbekräftelsen)
* Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från det att vi bekräftat din anmälan.

Vad är en clinic?
Ibland när jag hållit föredrag har jag insett jag jag gärna hade haft ett par hundar att visa praktiskt på vad och hur jag menar.

En clinic är just detta: ett föredrag, men där jag även visar praktiskt på någon eller några hundar som bjudits in enkom för detta. Som åhörare har man alltså inte med sig sin egen hund.